Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.11.2021 12:15:23
Deli članek:

SPREHOD? Lenoba? Jeb*veter? UPOR proti trenerju? Kar je NEYMAR počel med tekmo, OSUPNE! (video)

Nogometaši PSG-ja so na včerajšnji tekmi lige prvakov remizirali z RB Leipzigom, Mauricia Pochettina pa lahko zelo skrbi odnos nekaterih igralcev. Jasno je, da Neymar ni igralec, od katerega lahko pričakuješ, da bo z entuziazmom opravljal obrambne naloge, a včerajšnja reakcija Brazilca je prav gotovo razjezila tudi njegove največje privržence.

Pri Tottenhamu je Mauricio Pochettino od varovancev zahteval, da vselej agresivno pritiskajo na tekmečevo obrambo in jim s tem otežujejo prehod naprej. Takoj, ko je prevzel zvezdniško ekipo iz Parka princev, je bilo jasno, da bo moral svojo filozofijo spremeniti. In to korenito. Največji pariški zvezdniki niso ustvarjeni za obrambne naloge, kar je argentinski strokovnjak v tej sezoni že občutil. In to konkretno. Vseeno pa si niti v največjih morah ni mogel predstavljati, da se bo moral soočati s takšnim pristopi, kot ga je včeraj pokazal Neymar.

Mnogi se sprašujejo, če je Neymar s to potezo želel trenerju celo sporočiti, da ga ne spoštuje. Da zanj ne namerava garati. V posnetku je razvidno, da je bil Angel Di maria edini, ki si je prizadeval, da nasprotniku pri organizaciji napada oteži delo. Tudi Mbappe ni bil ravno angažiran pri branjenju, kar pa je storil Neymar, pa povse vse o njegovem odnosu.

Včeraj je PSG igral brez Lionela Messija, ki pa prav ne sodi ravno med najbolj zagrizene nogometaše, ko je govora o obrambnih nalogah. Pochettina čaka težka naloga, če bo želel uglasiti svoj orkester. Zdi se namreč, da trenutne ne uživa pravega spoštovanja.