Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

mark rutte Svet24.si

Izbrali so novega šefa Nata

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

andraz sporar slovenija anglija Ekipa24.si

Presrečni Šporar je razkril, s katerim ...

masterchef-finale-2024 Njena.si

Zaključek šova MasterChef: 'Naj zmaga najboljši!'

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

nu
nu
0 31.10.2021 14:06:08

V RIMU ŠOKIRANI! Kontroverzni CASSANO UDRIHA po vsem, spravil se je celo na TOTTIJA

Profimedia
Nekdanji član Rome se nikakor ne uspe znebiti ostrega jezika, brez težav napade vsakogar, ki mu pade na misel.

Strokovnjaki pravijo, da je bil na koncu dneva - le velik talent. Antonio Cassano je imel sicer povsem spodobno kariero, a obetal je precej več. Iz Barija, ki je njegov matični klub, je pri 19 letih odšel v svet, zamenjal je sedem klubov - nosil je dres Rome, madridskega Reala, Sampdorie, Milana, Interja, Parme in tudi Verone. Danes je pri 39 letih nogometni upokojenec. Pravi, da ima dovolj denarja za lagodno družinsko življenje in da lahko vsakomur pove, kaj si o njemu misli. Ker ni hinavec, kot vselej pojasni in opravičuje svoj strupen jezik.

Cassano je serijski dobitnik Zlatega Tapirja, ki ga dnevno podeljuje teve postaja Canale 5 za aktualno negativno vlogo v družbi. Nekdanji nogometaš je še sedemnajstič postal negativna zvezda dneva. Tokrat so ga okronali zaradi izjav v podcastu Christiana Vierija na teve postaji Bobo. Cassano je napadel kar rimsko ikono Francesca Tottija.


"Ne razumem navijačev Rome, ker so tako negativno sprejeli trenerja Napolija Spallettija. Vem, da je razlog v tem, ker je kot trener Rome mislil, da je Tottijev čas potekel in vplival na to, da se je legendarni nogometaš upokojil. No, Totti ni večen. Rad ga imam kot prijatelja, ampak on je še danes prepričan, da bi na igrišču lahko delal razliko. Čez 20 let se ga nihče več ne bo spominjal. Za mene je bil De Rossi večji 'Romanist' kot Totti. Pa ga navijači počasi pozabljajo, čeprav je več dal za ta klub kot Totti in tudi rajši ga ima."

V Rimu so navijači ponoreli, nad izjavami Cassana so izjemno razočarani in tudi užaljeni. Še posebej zaradi dejstva, da je prav Totti objel takrat 19-letnega Cassana, ko ta ja to kot velik talent prišel iz Barija. Da bi se lažje prilagodil v večnem mestu, ga je celo sprejel v svojem domu. Cassano pa mu je doslej že večkrat obrnil hrbet in ga grobo napadel, predvsem izpodbija Tottijevo nedotakljivost v Rimu. Eden od nekdanjih trenerjev kluba Čeh Zdenek Zeman je po zadnjem izpadu Cassana dejal, da tako govori le zato, ker se bodo v resnici njega čez 20 let spomnili le v Bariju.

Totti se medtem (še) ni odzval.

Članki iz rubrike