vesolje 5 Svet24.si

Najpomembnejši astrološki datumi v mesecu juliju...

struge, hiše, posledice poplav Svet24.si

Prizadeti v poplavah razočarani zaradi "žaljivo"...

901177_veznaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: policija sumi, da je bil posel...

peter gregorcic ss Reporter.si

Prihaja »nekaj velikega«: Janša bo z ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

jure-pavlič Njena.si

MasterChef: Jureta šokirali oboževalci

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
0 31.10.2021 01:51:12

DRAMA V BARCELONI! Ne le nova blamaža, Agüero se je SESEDEL, odpeljali so ga v bolnišnico (FOTO + VIDEO)

Profimedia
V katalonski prestolnici se stvari nikakor ne uredijo, nevšečnosti se kar vrstijo ena za drugo.

Barcelona se je naposled rešila trenerja Ronalda Koemana, navijači pa so v pričakovanju prihoda Xavija spet zadihali in pričakovali popoln zasuk v igri svojih ljubljencev. Te je na domači tekmi z Alavesom vodil trener B-ekipe Sergi Barjuan. A rezultata še ni na spregled. Katalonci so namreč proti tekmecu iz spodnjega dela lestvice le remizirali (1:1), ker pa tudi v igri ni bilo nikakršnih premikov na boljše, so jim navijači priredili koncert žvižgov.

A nova razprodaja točk (Barcelona je s štirimi remiji in tremi porazi na enajstih tekmah na povprečnem devetem mestu, vodilna Real in Sevilla pa imata že osem točk prednosti) ni bilo najhujše, kar se je v sobotnem poznem večeru zgodilo na Camp Nouu. V 40. minuti tekme, pri rezultatu 0:0, se je argentinski napadalec Sergio Agüero prijel za prsa in pokazal, da ima velike težave z dihanjem. V naslednjem trenutku se je sesedel na zelenico, zdravniška služba pa mu je prihitela na pomoč. Kmalu je bilo jasno, da ne bo mogel nadaljevati z igro. Čeprav se je dvignil na noge, so ga odpeljali iz igrišča, kmalu zatem pa ga je rešilni avtomobil odpeljal v bolnišnico. Podrobne preiskave bodo pokazale, ali gre za kaj hujšega.

"Agüero je občutil nelagodje v prsih in so ga sprejeli v bolnišnico na pregled srca," je v izjavi za javnost sporočila Barca. Njen začasni trener Barjuan pa je povedal: "Vprašal sem ga, kaj mu je, pa je dejal, da ima vrtoglavico. Več pa ne vem."

Barcelona že tretjo tekmo zapored ni uspela zabeležiti zmage. Po porazih z Realom in Rayom Vallecanom je z Alavesom osvojila vsaj točko. V torek jo čaka nova tekma v ligi prvakov - v gosteh pri kijivskem Dinamu. V skupinskem delu ji ne kaže najbolje, saj je visoko izgubila z Bayernom (3:0 doma) in Benfico (3:0 v gosteh), na tretji tekmi pa je vendarle zabeležila zmago (1:0 z Dinamom doma).

aguero 4
Profimedia

aguero 1
Profimedia

aguero 3
Profimedia

Značke: barcelona, agüero

Članki iz rubrike