stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 22.10.2021 21:16:50

Nogometni svet V ŠOKU: legenda RDEČIH VRAGOV žrtev grozljive SPOLNE ZLORABE!

PROFIMEDIA
"Ko je mislil, da spim, se me je začel dotikati pod odejo."

Legendarni bočni branilec Uniteda Patrice Evra bo prihodnji teden izdal svojo avtobiografijo z naslovom Ljubim to igro (I love this game). Štiridesetletni Francoz je v sklopu promocije opravil tudi intervju z britanskim dnevnikom The Times, objavljeni pa so bili tudi prvi izseki iz knjige. Eden izmed njih je šokiral nogometno javnost.

"Ko sem prvič izdajal knjigo, si nisem upal razkriti celotne zgodbe. Bilo me je sram, skrbelo me je, kaj bodo ljudje mislili. Zdaj želim to povedati na glas, ker nočem, da bi se otroci, ki se jim dogajajo podobne stvari, sramovali sami sebe. Nočem, da mislijo, da niso dovolj pogumni," je svojo izpoved začel Evra, nadaljeval pa je z grozljivimi podrobnostmi.



Francoz se je v najstniških letih preselil, nekaj časa pa je živel tudi v hiši svojega učitelja. "Šele kasneje mi je postalo jasno, da me je skušal podkupiti, zapeljati. Ko je mislil, da spim, se me je začel dotikati pod odejo. Vedel sem, da to, kar počne ni prav, poskušal sem ga odriniti, a sem bil prestrašen. Trajalo je 10-15 minut, poskušal mi je sleči hlače, med vsem tem je bil spolno vzburjen," je zapisal Evra in nadaljeval: "Nikomur povedal, niti svoji mami. Nisem vedel, ali mi bo kdo verjel. Na moj zadnji večer v tisti hiši, ko je vedel, da se vračam družini, mu je končno uspelo. Moj spolni organ je bil v njegovih ustih."

Evra je kasneje priznal, da ga je na začetku nogometne kariere kontaktirala policija, saj je njegovega učitelja bremenilo še več podobnih obtožb. Francoski branilec je spolno zlorabo takrat zanikal, zdaj to odločitev obžaluje.

Članki iz rubrike