Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
7 21.10.2021 18:37:40

Ante ŠIMUNDŽA PRESENETIL! Je s to postavo Rennesu nastavil past?

alesfevzer.com
Mura se bo Rennesu zoperstavila s to enajsterico.

Trener Mure Ante Šimundža tudi v tretjem krogu konferenčne lige, ko Sobočanom nasproti stoji Rennes, nima na voljo popolne zasedbe. Žiga Škoflek je obnovil poškodbo, kapetan Alen Kozar pa po preglavicah v preteklem obdobju še ni pripravljen na največje napore. Tudi tokrat seveda manjka Luka Bobičanec, ki je nazadnje igral 19. avgusta proti Sturmu v Fazaneriji na prvi tekmi play-offa za uvrstitev v skupinski del lige Europa.


V obrambni vrsti ni dvomov, pred nedotakljivim Matkom Obradovićem bodo Žan Karničnik, Matic Maruško, ki je dvoboj z Aluminijem izpustil zaradi rumenih kartonov, in Jan Gorenc. Ob desni stranski črti bo branil in poskušal napadati Žiga Kous, na levi Klemen Šturm, na sredini bosta delovala Nik Lorbek, ki je dobil prednost pred Samsindinom Ourom, ter Tomi Horvat. V konici napada bo Nardin Mulahusejnović, za njim pa sta mesto dobila Mitja Lotrič, kar je pričakovano, in Klemen Pucko, kar je malo manj pričakovano. Verjetno se je Šimundža zanj odločil, da Šturmu pomaga zaustaviti izjemno prodornega desnega bočnega branilca Rennesa Hamarija Traoreja.

Začetna postava Mure: Obradović, Gorenc, Maruško, Karničnik, Šturm, Lorbek, Horvat, Kous, Lotrič, Pucko, Mulahusejnović.

Članki iz rubrike