Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 13.09.2021 18:38:07

Ronaldo DRŽI V ŠAHU celotno ekipo! NEVERJETNO JE, kar se je zgodilo na prvi skupni večerji

Reuters
Cristiano Ronaldo je pompozno še drugič v svoji karieri vstopil v slačilnico rdečih vragov.

Da bo imel Ronaldo v moštvu Manchestra Uniteda velik vpliv, je bilo jasno takoj, ko je postalo jasno, da se vrača v klub, v katerem je med letoma 2003 in 2009 svojo kariero dvignil na najvišjo raven. A tega, kar se dogaja za zidovi kluba, vendarle ne bi pričakovali. Nekaj pikantnosti - podrobnosti iz prve skupne večerje - je razkril rezervni vratar Lee Grant.

Igralci so se družili pred prvenstveno tekmo z Newcastlom, prvo Portugalčevo po prihodu. Ronaldo je svoj debi začinil z dvema zadetkoma, a že dan prej med večerjo v hotelu vzbujal strah in trepet pri soigralcih. Bržkone je vsakomur jasno, kako močno Ronaldo pazi na prehrano, o tem je večkrat govoril v javnosti. Igralci so tako vsi po vrsti bojazljivo izbirali jedi in stalno gledali v krožnik prvega zvezdnika.


Nihče si ni privoščil deserta, kar je bila prej stalna praksa. "Večerjali smo in običajno na koncu vzamemo desert, nekaj sladkega. Vedno imamo na voljo jabolčno pito, čokoladno kremo in podobne dobrote," je razlagal Grant. "Lahko mi verjamete, da se niti en igralec ni niti dotaknil deserta. Nihče si ni drznil vzeti majhne čokoladice. Vsi so le sedeli in opazovali Ronalda."

"Eden od igralcev me je vprašal, ali vem, kaj točno ima Ronaldo na krožniku. To je bila najbolj zdrava porcija, ki si jo lahko zamislite," je še pojasnil Grant. Portugalec je pojedel kvinojo, avokado in dve kuhani jajci.

Na koncu večerje so novinci tudi zapeli, takšen je dolgoletni običaj v Unitedu. Svoje pevske sposobnosti so pokazali Varane, Sancho in na presenečenje vseh tudi Ronaldo. "Bilo je super. Seveda ne bom razkrival podrobnosti, a je bilo zanimivo videti Ronalda, kako je živčen pred nastopom."

Članki iz rubrike