janez janša Svet24.si

Če bi bile parlamentarne volitve danes, bi SDS ...

cestninska postaja Svet24.si

Mario zaračunal višjo cestnino od dejanske in ...

evropske-volitve-2024 Necenzurirano

Zakaj je Janša zmagal: ker je mobiliziral ...

zvezdan martic sr Reporter.si

Vrtoglavih 565.758 evrov za odpravnine za 13 ...

zajc gnezda čerin verbič Ekipa24.si

Srce parajoč zapis slovenskega reprezentanta, ki ...

Zoki Šumadinac je bil izjemno uspešen predvsem na YouTubu Odkrito.si

Šok! Zoki je nepričakovano umrl ...

marko milić Ekipa24.si

Hahaha! Marko Milić svoj skok čez avtomobil ...

nu
nu
9 26.08.2021 00:42:48

NORO RAZKRITJE! Nemci objavili, zakaj je propadel prestop Haalanda v Chelsea

Profimedia
Kaj se je dogajalo v ozadju pogajanja za prestop norveškega čudežnega fanta Erlinga Haalanda iz dortmundske Borussie v londonski Chelsea?

Nemški Bild je razkril, da so bile zahteve igralčeve ekipe – razvpitega agenta Mina Raiole in očeta Alfa-Ingreja  neverjetne, astronomske, nerealne. Informacija naj bi bila zanesljiva in zelo natančna. Raiola je prišel na pogajanja v London z jasno zahtevo - 50 milijonov evrov za Haalandovo letno plačo in 40 milijonov evrov za svojo provizijo. To je zanju, večji del posla pa bi bila odškodnina za Borussio. Londončani so bili šokirani in hitro zaključili pogovore.

Za primerjavo: na plačni lestvici Chelseaja z 20 milijoni prednjači Romelu Lukaku, sledita mu N'Golo Kante (17,5) in Timo Werner (16,5). Haaland bi torej Londončane vsako leto stal toliko, kot ga danes stanejo trije najdražji nogometaši skupaj. To je pač preveč tudi za superbogatega Romana Abramovića.


Haaland bo tako skoraj zanesljivo ostal v Dortmundu in (še) ne bo zvezdnik prestopnega roka, kot je v tem vročem poletju denimo postal Lionel Messi, morda pa bo tudi Kylian Mbappe. Chelsea je na drugi strani svoje tegobe v konici napada rešil z Belgijcem Lukakujem.

Raiola in Haalandov oče pa sta vendarle pristala na realnih tleh. Če ne bosta spustila letvice, bosta težko našla kupca za svoje dragoceno 'blago'.

riola
Profimedia

Članki iz rubrike