Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.08.2021 00:20:10
Deli članek:

DRAMA SE STOPNJUJE! Če Mbappe vendarle ZAPUSTI PSG, ga bo nadomestil TA ZVEZDNIK

Profimedia

V zadnjih dneh prestopnega roka bodo vse oči nogometnega sveta usmerjene v Pariz.

Ali bo Kylian Mbappe ostal član PSG-ja ali bo leto dni pred iztekom pogodbe zamenjal delodajalca? To je vroče vprašanje, na katerega nestrpno čakamo odgovor. Kar 160 milijonov evrov težka ponudba madridskega Reala je bila sunkovito zavrnjena, Parižani so le zamahnili z roko in Špancem in preostalim nadebudnežem dali vedeti, da mora iti letvica višje, precej višje.

Medtem trener Mauricio Pochettino mirno spremlja razplet in poudarja, da na mladega Francoza še kako računa. A Mbappeja na drugi strani vleče k Realu, kar je njegova otroška želja.

V vodstvu PSG-ja ničesar ne želijo prepustiti naključju, zato so skrbno sestavili načrt B, bržčas tudi C, D in še kakšnega. Domnevno naj bi bil glavna tarča v primeru skorajšnjega odhoda Mbappeja član Manchestra Uniteda Paul Pogba. Tudi 28-letni Francoz je vstopil v zadnje leto pogodbe z rdečimi vragi, podaljšanja pa doslej ni želel podpisati. Trener Ole Gunnar Solkjaer je prepričan, da je to le vprašanje časa, češ da Pogba dobro trenira in ne skriva želje, da ostane na Old Traffordu. Vendar to so besede Norvežana, v Parizu pa pravijo, da bi igralec nadvse rad nadaljeval kariero v domovini.

Kot mogočega naslednika Mbappeja so viri blizu vodstva Parižanov omenjali tudi Brazilca Richarlisona, člana Evertona in Neymarjevega soigralca iz reprezentance.

Profimedia