Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.08.2021 15:25:53
Deli članek:

HAHAHA, kaj takšnega še niste slišali! Ko je Srb zagledal nemškega sodnika, JE STORIL TOLE ... (video)

Profimedia

Srbski komentator na televiziji Sportklub je ostro ozmerjal nemškega sodnika Felixa Brycha.

Minuli konec tedna sta se v nemški 2. ligi pomerila Ingolstadt in Nürnberg, že pred začetkom dvoboja pa je naravnost 'zablestel' srbski komentator, ki ni želel izgovoriti imena sodnika, za nameček ga je ozmerjal. "Vi sodnika, predvidevam, poznate, ampak z vašim razumevanjem imena tega cestnega razbojnika oziroma roparja (drumskega razbojnika, op. p.) res ne želim izgovoriti in ga ne bom do konca tekme," je dejal in dodal: "Na žalost, takšnim je še naprej dovoljeno ukvarjati se z nogometom."

Spletni komentatorji potezo v glavnem pozdravljajo, a najdejo se tudi takšni, ki obsojajo neprofesionalno in primitivno držo komentatorja.

Spomnimo: nemški sodnik naj bi na svetovnem prvenstvu pred tremi leti na tekmi proti Švici močno oškodoval srbsko reprezentanco, saj pri izidu 1:1 sredi drugega polčasa ni dosodil enajstmetrovke, potem ko sta švicarska igralca nedovoljeno zaustavljala Aleksandra Mitrovića. Brychovo sporno odločitev so potrdili tudi štirje sodniki v VAR-sobi. Srbija je na koncu srečanje izgubila, saj je v sodnikovem dodatku zadel Xherdan Shaqiri, Srbi pa so do obisti zasovražili sodnika Brycha. No, tekma je vendarle imela tretji polčas, saj je Nemec po tej tekmi zapustil Rusijo in ni več sodil.