Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

Kaj nam je želela sporočiti? Odkrito.si

Nova teorija zarote! Kate nam želi sporočiti, da...

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

ro
ro
0 24.08.2021 11:33:01

Prvi mož Kopra: MARIBOR? Veste kaj, nekaj drugega mi POMENI ŠE VEČ!

Aleš Cipot
Koprčani kljub odigrani tekmi manj uživajo v pogledu s prvega mesta na lestvici, zasedli so ga na najlepši možni način. Tako, da so v neposrednem spopadu z vrha izrinili do zadnjega kroga vodilno zasedbo iz Ljudskega vrta.

Toliko aplavzov kot na tekmi proti Mariboru na Bonifiki ni bilo že celo večnost. Varovanci Zorana Zeljkovića so navdušili navijače, ki so se po odličnih dosežkih na začetku prvenstva odzvali v velikem številu. In na koncu so se skupaj veselili zmage, ki jih je 'izstrelila' na vrh lestvice. "Seveda smo zadovoljni zaradi uspeha proti Mariboru. To je razumljivo, a najbolj vesel sem zaradi gledalcev, ki so se zbrali v velikem številu. To mi pomeni največ. V preteklosti so že bile podobne situacije, a smo po tem, ko so se tribune le nekoliko bolj napolnile, skoraj kot po pravilu 'pogoreli' in se je vse znova vrnilo na začetek. Tokrat nismo razočarali. Bili smo na visoki ravni in ne dvomim, da se bodo navijači tudi v prihodnje vrnili na stadion. Verjamem, da bo mesto spet zadihalo z ekipo, s klubom. Da, zaradi tega sem najbolj zadovoljen," pravi prvi mož rumeno-modrih Ante Guberac.


Še pred ne tako davnim smo iz njegovih ust slišali mnoge visokoleteče napovedi, ki so se naposled pogosto izjalovile, toda medtem so na Obali obrnili ploščo. Spremenili so način razmišljanja. Poskušajo ga spremeniti. "Poleti smo opravili veliko delo oziroma selekcijo, ki smo jo nujno potrebovali. Mislim, da smo bili kar uspešni. Uresničili smo namen, pridobili hitrost in dinamiko. Zdaj prenovljena ekipa z novim trenerjem potrebuje čas in sezono brez pritiskov, nimamo rezultatskega imperativa. Ampak to seveda ne spreminja spoznanja, da želimo biti uspešni," poudarja koprski predsednik.

Članki iz rubrike