Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.08.2021 13:30:06
Deli članek:

Lionel MESSI je moral zelo na hitro izprazniti omaro pri BARCELONI, toda ENO stvar je pustil na Camp Nouu

Profimedia

Lionel Messi je postal preteklost Barcelone.

Lionel Messi je na začetku avgusta čez noč postal preteklost Barcelone. Po tem, ko so vsi pričakovali njegov podpis podaljšanja pogodbe s Katalonci, je prišlo do nepričakovanega preobrata. Barcelona zaradi trenutne finančne situacije ne more podaljšati pogodbe z njim in tako se je Messi moral sprijazniti z dejstvom, da zanj pri Barci hote ali nehote ni bilo več prostora.

Vse se je zgodilo s takšno hitrostjo, da Argentinec sploh ni imel časa, da bi izpraznil svojo garderobno omarico na Camp Nouu. Nekaj svojih stvari je pograbil, ko je imel na stadionu poslovilno novinarsko konferenco. Toda ne vseh. Na njegovem mestu je med drugim ostala nagrada, ki jo je prejel za naziv najboljšega igralca na turnirju Gamper, ki ga sicer organizira Barcelona v čast ustanovitelju kluba Joanu Gamperju.

Lovorika je precej velika in v obliki zvezde, Messi pa jo je pustil na vrhu garderobne omarice, ki bo kmalu najverjetneje dobila novega lastnika. Po poročanju španskega Asa pa še ni jasno, ali bo to nagrado Messiju kdo poslal ali sam odnesel v Pariz ali pa bo ostala na stadionu kot nekakšen 'spominek'.