Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.08.2021 12:04:10
Deli članek:

MESSI išče hišo v Parizu! Ima pa POGOJE, ki si jih lahko PRIVOŠČIJO le redki! Ali pač samo najem?

Profimedia

Kljub temu, da bo Messi v dresu PSG-ja zaslužil okoli 40 milijonov evrov na leto, pa že do zdaj ni bil ravno revež ...

Lionel Messi je z družino že nekaj dni v Parizu, za zdaj pa so vsi skupaj nastanjeni v enem od luksuznih hotelov, ki ga bodo zapustili takoj, ko bodo našli primerno bivališče. Messi je najel agencijo, da mu najde luksuzno vilo, ki pa mora biti v mirnem in uglednem delu mesta ter primerna tudi za otroke in njihove šolske obveznosti.  

Zanimivo je, da Messi v prvi vrsti razmišlja, da bi vilo najel in ne kupil, saj je prepričan, da bo po dveh ali treh letih zapustil francosko prestolnico.

Antonin Thomas iz pariške agencije za nepremičnine je dejal, da ni lahko najti vile, ki bi ustrezala vsem Messijevim zahtevam. "On in njegova družina imajo visoka pričakovanja," je dejal Antonin. Po pisanju francoskega L'Equipa si družina Messi želi vilo v luksuznem okrožju Neuilly-sur-Seine, kjer je kar nekaj ambasad velikih držav, kar nekaj sedežev prestižnih podjetij, v bližini pa so tudi mednarodne šole, poleg tega pa je vožnja do stadiona Park princev in trening centra PSG-ja precej enostavna, saj se ni treba ubadati z neznosnim pariškim prometom. Antonella si je že ogledala vilo, ki meri 813 m² in ima še več kot 300 m² vrta, fitnes, pokriti bazen ... Cena? Malenkost - 25 milijonov evrov. "Iščejo diskretnost, mir in zasebnost," je dejala Laure de La Riviere, nepremičninska agentka. 

Messiju so ponudili že nekaj vil, a se zaenkrat še ni odločil, ni pa izključeno, da se bo družina Messi naselila malce zunaj Pariza, kjer bi imela več miru in zasebnosti.