Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.07.2021 11:05:45
Deli članek:

NOVA TRAGEDIJA v družini Sala: Najprej Emiliano, nato njegov oče, zdaj pa ŠE POSKUS SAMOMORA!

Profimedia

Nova tragedija v družini tragično preminulega argentinskega nogometaša.

Januarja 2019 je svetovno nogometno javnost pretresla novica o smrti argentinskega nogometaša Emiliana Sale. Na poti iz Nantesa proti Cardiffu se je zgodila letalska nesreča, on in pilot pa sta bila na mestu mrtva.

Preiskava je kasneje pokazala, da letalo, s katerim sta letela proti valižanskemu premierligašu, ni bilo v stanju za takšno pot, nesreči pa so botrovale tudi vremenske razmere.

Nogometni svet je bil v šoku, še posebej težke čase pa je preživljala njegova družina. Nekaj mesecev po sinovi tragediji je za posledicami srčnega zastoja umrl oče Horacio, zdaj pa nov udarec.

Emilianova sestra Romina se je v zadnjem času neuspešno borila z depresijo, ta teden pa je v svojem stanovanju skušala narediti samomor. Obesila se je, še pravočasno pa jo je našel prijatelj, ki mu je malce pred tem poslala sporočilo o svoji nameri.

Romino so sicer pravočasno rešili in odpeljali v bolnišnico, kjer pa se bori za svoje življenje. V krvi so ji med drugim našli večjo količino različnih zdravil in celo strupa.