Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.07.2021 08:39:50
Deli članek:

Kakšen MARIBOR bi to bil! Šuler BREZ ZADRŽKOV razkril imena, ki jih je želel pripeljati, toda ...

Grega Wernig

Marko Šuler iskreno o prestopih, ki so padli v vodo.

Maribor je v zadnjem času podpisal nekaj novih pogodb, vijoličaste so okrepili novi obrazi, športni direktor pa je v pogovoru za Ekipo SN med drugim razkril, da so bile želje še precej večje. Med drugim se je omenjalo Malika Selloukija, ki je še v zadnji sezoni igral med francosko elito, a je našel drugo rešitev. Francoz ni bil edini, ki bi predstavljal odmevno okrepitev, kot je pojasnil Šuler, je bilo še kar nekaj takšnih prestopov, ki so padli v vodo.

"Ena stvar je še v zraku, napeljanih in potem neizpeljanih prestopov je bilo kar nekaj. V napadu je bilo precej opcij, na primer Ristovski iz Rijeke je bil zelo resen kandidat, vendar se je z menjavo vodstva v Rijeki na žalost zadeva spremenila. Zelo resen kandidat je bil Gnezda Čerin, bili smo že povsem blizu, a je zaradi enakega razloga kot pri Ristovskem stvar padla v vodo. Potem je tukaj že omenjeni Sellouki. Iskreno povedano sem bil tudi v resnih pogovorih z Miho Mevljo, ki je sam izrazil željo, da nadaljuje kariero v tujini. To so imena, za katera se mi zdi, da bi bila resne okrepitve za Maribor," je v pogovoru za Ekipo SN med drugim razkril športni direktor Maribora.

Celoten in obširen pogovor z Markom Šulerjem, ki je spregovoril tudi o morebitnih prihodih, odhodih, finančnem stanju Maribora, Marcosu Tavaresu in še marsičem, si lahko preberete samo v sredini tiskani izdaji Ekipe SN, ki je na voljo tudi na TRAFIKA24.SI!