Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.07.2021 08:55:00
Deli članek:

Olimpija ŽE NAŠLA ZAMENJAVO za Vombergarja?!? Tarča zmajev FANT IZ LIGE, ki je ...

Jurij Kodrun

Kdo bo zamenjal Andresa Vombergarja v konici napada Olimpije?

Kot poroča športni dnevnik Ekipa SN v svoji današnji številki, je Olimpija v beležki že označila nogometaša, ki ga želi v Ljubljano pripeljati namesto Andresa Vombergarja. Kot je že znano, bo v Buenos Airesu rojeni nogometaš kariero nadaljeval v Mehiki, kjer bo podpisal za Atletico iz San Luisa. Ta je, zanimivo, v 51-odstotni lastni madridskega Atletica, tik pred začetkom nove sezone v mehiškem nogometu pa se je izdatno okrepil. Zdaj bo svoji ekipi dodal še Vombergarja. Toda kdo bo slednjega zamenjal v Stožicah? Ekipa SN poroča, da je tarča tisti nogometaš, ki ga je Olimpija lovila že v zimskem prestopnem roku. Govor teče o Dariu Kolobariću, članu Domžal, ki je bil v pretekli sezoni drugi najboljši strelec celotne lige.

Kot rečeno, ga je Olimpija v svoje vrste želela pripeljati že v zimskem prestopnem roku, a se tedaj ni uspela dogovoriti z Domžalami. Zdaj naj bi bil po poročanju Ekipe SN dogovor vendarle precej bolj verjeten, tudi zato, ker je Olimpija s prodajo Vombergarja in tudi Đorđeja Ivanovića skupaj zaslužila okrog 800.000 evrov. Denar za nakup torej ne bi smel biti problem, vprašanje je seveda le, ali bodo zeleno-beli pripravljeni plačati toliko, kot za 22-letnika zahteva domžalski kolektiv.

V luči zapisanega velja dodati, da je precej nenavadna odločitev Domžal, ki Kolobarića - vsaj glede na seznam, ki je na voljo na spletni strani Uefe - sploh niso uvrstile na seznam za prvo evropsko tekmo proti Swiftu iz Luksemburga... Še več o pestrem kadrovskem dogajanju pri Olimpiji si lahko preberete v današnji tiskani izdaji časnika Ekipa SN!

Martin Metelko