Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.06.2021 14:30:46
Deli članek:

TEŽKO si bo premislil! Zvezdnik želi ZAPUSTITI Real, kariero bi rad NADALJEVAL V ...

Profimedia

Real gre skozi obdobje sprememb, v klubu si želijo po prihodu trenerja Carla Ancelottija prenoviti moštvo, nekateri igralci pa ne želijo biti več del tega, saj so prepričani, da je pred klubom negotova prihodnost.

Eden izmed njih je tudi Raphael Varane, francoski branilec je namreč prišel do spoznanja, da je prišel čas za spremembo. Član kraljevega kluba je že deset let in pri 28 letih je začutil, da si želi novih izzivov.

Zanj se je močno ogrel Manchester United, sam pa si nadvse želi, da bi se resnično preselil na Old Trafford. Eno od večjih ovir pri prestopu bi lahko predstavljala nogometaševa plača, ta naj bi na tedenski ravni znašala blizu 400 tisoč evrov, a United je tudi v preteklosti za svoje okrepitve segel zelo globoko v žep.

Poleg rdečih vragov se za Varana zanima tudi bogati PSG, toda vseeno je igranje v premier ligi tisto, čemur bi brez premišljevanja dal prednost. Če se posel ne bo uresničil, ima Ole Gunnar Solskjaer v rokavu še enega aduta, in tudi tega je našel v Španiji, gre pa za Paua Torresa, ki je član Villarreala.