Jelena Rozga Svet24.si

Jelena Rozga: "Rekel mi je, naj zmanjšam nos, ...

hrvaška-policija, ugrabitev, hrvaška-istra Svet24.si

Pijani Slovenec za volanom v Zadru povzročil hudo...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

andre drege Ekipa24.si

Slovenski kolesar razkril, kaj se je zgodilo ob ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

roglic 24 pm Ekipa24.si

Hud udarec za ekipo Primoža Rogliča! V ...

rb
rb
0 27.06.2021 11:23:03

Festival LEPOTCEV v ČRNO-BELEM obračunu pred 1700 gledalci v FAZANERIJI (video)

Aleš Cipot
Dvoboj slovenskega prvaka in srbskega podprvaka brez zmagovalca.

Nogometaši Mure so odigrali naslednjo v nizu zahtevnih pripravljalnih preizkušenj. Po spopadih s hrvaškim prvakom Dinamom in prvakom BiH Borcem so se varovanci Anteja Šimundže udarili še s srbskim podprvakom Partizanom, dvoboj črno-belih ekip v zelo prijetnem vzdušju pred 1700 gledalci v Fazaneriji se je razpletel z izidom 2:2 (2:0).

Soboška podoba v dveh tretjinah tekme je bila zelo dobra, posledica je bilo vodstvo z 2:0, ki bi bilo lahko tudi višje, nakar so številne menjave vplivale na ritem in tudi kakovost izvedbe gostiteljev.

Tekmo so zaznamovali trije sijajni goli. Lepotci! Že v tretji minuti se je z mojstrovino izkazal Luka Bobičanec, v zaključku prvega dela je s prefinjenim udarcem zablestel Tomi Horvat, po uri igre pa je z izjemnim volej udarcem nase opozoril nadvse obetavni Nemanja Jović, ki je po napaki v domači obrambi poskrbel tudi za končnih 2:2.

MURA: Obradović, Karničnik, Maruško, Gorenc, Kous, Kouter, Horvat, Šturm, Bobičanec (od 32. Kozar; od 76. Antolin), Klepač, K. Cipot; od 62. Zalokar, T. Cipot, Lovrić, Filipović, Maroša, Đurak, Karamarko, Pucko, Brkić, Mandić. Trener: Ante Šimundža.

PARTIZAN: Popović, Miljković, Vujačić, Saničanin, Obradović, Ščekić, Jojić, Lutovac, Pavlović, Pantić, Štulić. Igrali so še: Stevanović, Živković, Đorđević, Urošević, Smiljanić, Zdjelar, Terzić, Natcho, Jović in Baždar. Trener: Aleksandar Stanojević.

fazanerija

Članki iz rubrike