volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 11.05.2021 09:22:16

Pa je dočakal SVOJ TRENUTEK! Zvezdnik Barce Pique po očitkih MODRIĆA vrača udarec: Ko se ...

Gerard Pique je prišel na svoj račun.

Spomin na zadnji el clasico je že zmeraj živ, po tekmi pa so bili precej bolj zadovoljni Madridčani, ki so dobili ta nadvse prestižen dvoboj. A tokrat je šlo več kot le za prestiž, saj se ekipi borita za naslov prvaka, zaradi česar je bila zmaga še toliko več vredna.

Katalonci se po zadnjem sodniškem žvižgu niso mogli pomiriti, pri čemer je prednjačil Gerard Pique, ki je dvoboj zaradi poškodbe spremljal s klopi za rezerve. Po tekmi je pristopil do glavnega sodnika, še pred tem pa ga je 'zmotil' zvezdnik Reala Luka Modrić, ki je Špancu dejal: "Se boš pritoževal pri sodniku, kaj? Koliko minut podaljška pa bi rad?"

To so bile besede, ki so takrat močno odmevale, Pique pa zdaj vrača udarec. Nekaj tednov po el clasciu je Real remiziral proti Sevilli, tokrat so se oškodovane počutili pri Realu. Trener Zinedine Zidane meni, da je sodnik neupravičeno dosodil najstrožjo kazen v prid Seville, zato je po tekmi od delivca pravice zahteval pojasnila, ki pa ga niso zadovoljila. Ta prizor je obkrožil svetovni splet, pod fotografijo na Twitterju pa se je oglasil tudi Pique. Razvpiti branilec se ni mogel zadržati, fotografijo, na kateri se pogovarjata sodnik in Zidane, je tokrat komentiral s precej kulturnim zapisom. "Ko se pogovarjamo, se ljudje razumemo," je napisal Pique.

zidane pique

Značke: barcelona, real, pique

Članki iz rubrike