princ filip, princ harry Svet24.si

Se je princ Harry spravil na pokojnega Filipa?

darja Svet24.si

Darja Gajšek ima ob rojstnem dnevu le eno željo

UV-jelincic family M24 Reporter.si

Jelinčiču se mudi še pred poletjem končati ...

Janez Poklukar Svet24.si

Poklukar: Ne bi radi postavljali sistema takrat, ...

20210301-01049413 Necenzurirano

Parlamenta ni sesula opozicija, ampak vlada ...

Alja Kapun Odkrito.si

Trema in strah

ana pusovnik kraja identitete Njena.si

Sanjski moški: Ana žrtev spletnega nepridiprava

nu
nu
0 04.05.2021 20:50:48

HAHAHA! Šale okoli Mourinha se kar vrstijo - od 'zero tituli' do posebne ponudbe 'nizkocenovca'

Reuters
Za nogometno novico dneva sta poskrbela Roma in Jose Mourinho. Prihod slavnega Portugalca na 'škorenj' bo popestritev, že zdaj se vrstijo šale in domislice na ta račun.

Najboljše šale ponavadi prihajajo z Otoka, kjer je Mourinho vodil tri klube - dvakrat Chelsea, Manchester United in nazadnje Tottenham. Nizkocenovni letalski prevoznik Ryanair je pripravil prav posebno ponudbo za prav posebnega trenerja. Tako je na družbenem omrežju objavil, da lahko Portugalec iz Londona do Rima leti že za 14,99 funtov, ker pa v Tottenhamu ni osvojil niti ene lovorike, mu bo gotovo dovolj že ročna prtljaga.

Zanimivo bo, še posebej zaradi dejstva, da je kot trener Interja, s katerim je osvojil tudi ligo prvakov, pred dobrimi 12 leti uprizoril slavno tiskovno konferenco, na kateri je rimski klub označil kot klub 'zero tituli', torej klub, ki pač ne osvaja lovorik. Mourinho si lasti še več takšnih in drugačnih odmevnih izjav, zato ga pač mediji obožujejo, javnost pa si ga rada privošči.


V Rimu mu bodo oprostili 'zero tituli', klub je z zadovoljstvom oznanil, da je Jose velik šampion, ki je osvajal lovorike na vseh ravneh. "Našemu ambicioznemu projektu bo prinesel izjemne vodstvene sposobnosti in izkušnje," so še dodali v uradnem sporočilu za javnost.

Bržčas bodo Joseja, če bo Romo vrnil v boj za scudetto, po rokah nosili tudi navijači. Prav zaradi njih naj bi sprejel ta izziv. "Izjemna strast Rominih navijačev me je prepričala, da sprejmem to službo. Komaj čakam, da začnemo," je dejal 58-letni Portugalec.

Vrednost rominih delnic se je v le nekaj minutah po objavi novice, da bo ekipo prevzel Mourinho, dvignila za 26 odstotkov.

Značke: jose-mourinho, roma

Članki iz rubrike