stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 04.05.2021 13:49:31

Vodstvo lige OGORČENO! Znane podrobnosti 'ŽURIRANJA' pri Messiju, igralci so skandirali ... (video)

V Španiji je iz dneva v dan in iz ure v uro vse bolj napeto. Vodilne tri ekipe so v dveh točkah, v igri pa je še Sevilla, ki za vodilnim Atleticom zaostaja šest točk.

Prihajajoči konec tedna bo še posebej zanimiv, saj vodilna četverica igra med seboj – v soboto Atletico gostuje pri Barceloni, dan pozneje bo Real gostil Sevillo. Strasti so razvnete.

V katalonski prestolnici si krčevito želijo na staro pot. V pretekli sezoni je velikan ostal brez lovorike, na začetku sezone pa se je otepal številnih težav, a vendarle osvojil kraljevi pokal. Zdaj v Barceloni želijo dvojno krono kot obliž na vse rane.


V tem pogledu ne čudi, da se je ekipa pred odločilnimi štirimi krogi želela še dodatno povezati. Vajeti je v svoje roke vzel kapetan Lionel Messi in vse povabil k sebi domov  na druženje in predvsem krepitev vzdušja. Na pikniku, ki ga je Argentinec priredil na vrtu svoje hiše, se je zbralo približno 40 ljudi, prav to pa je zmotilo vodstvo španske la lige. To namreč zaradi pravil distanciranja dovoljuje zbiranje največ šestih igralcev. Posebni epidemiološki ukrepi v Španiji predvidoma veljajo do 8. maja.

Iz Barcelone vodstvu lige sporočajo, da je ekipa vsak dan izolirana od preostalega sveta, da živi v 'balonu' v kampu Ciutat Esportiva, da se vseh ukrepov držijo tudi družinski člani vseh igralcev.

Na dan pa prihajajo tudi podrobnosti 'roštiljanja' pri Messiju. Piknik se je sprevrgel v pravo zabavo. Igralci so začeli prepevati Barcelonine navijaške pesmi, v nekem trenutku pa se je zaslišalo tudi skandiranje: 'Šampioni, šampioni!'. Ukrepi gor ali dol, morebitna kazen lige gor ali dol, Messi je očitno uspešno povezal ekipo pred sobotnim derbijem.

Članki iz rubrike