Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
5 20.04.2021 13:56:55

ČEFERINOV NAGOVOR Američanom, ki je ZATRESEL SVET: Ne čutite ljubezni do nogometa, a NAREDITE TO za ...

Profimedia
Aleksander Čeferin je pred drugim delom kongresa nagovoril lastnike angleških klubov, ki so se odločili za vstop v superligo.

Evropska nogometna zveza ima danes kongres v Montreuxu, kjer pretresa svoje poslovanje v preteklem obdobju in načrte za prihodnost. Popolnoma jasno je, da je trenutno v središču dogajanja ustanovitev superlige, ki je prišla kot odgovor bogatih klubov na Uefino ligo prvakov in ki je močno razburila tudi predsednika Aleksandra Čeferina. Ta je na kongresu med drugim v zelo čustvenem govoru nagovoril lastnike šestih angleških klubov v superligi; to so Manchester United, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Arsenal in Tottenham. Predstavljajmo si, da predvsem Američane med njimi. 

"Rad bi se obrnil na lastnike nekaterih klubov, predvsem angleških: naredili ste veliko napako. Vsi delamo napake, a zdaj je čas, da si premislite. Navijači si to zaslužijo. Če ne zaradi ljubezni do nogometa, ki je – tako si predstavljam – nekateri med vami ne čutite, naredite to zaradi tistih, ki krvavo delajo, da bi lahko odšli na stadion, navijali za svojo ekipo. In naredite to za to, da bi sanje ostale žive. Naredite to za angleški narod, naredite to za nogomet," je vzneseno dejal slovenski predsednik Uefe

Članki iz rubrike