Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 18.04.2021 09:18:17

Po koncu sezone ODHAJA! Tvorec zadnjih uspehov Bayerna napovedal slovo in zatresel NEMČIJO!

Reuters
Nemški trener je kar sam razblinil dvome o tem, ali po koncu sezone odhaja.

Bayern iz Münchna je v začetku tega tedna po povratnem dvoboju proti francoskemu PSG izpadel v četrtfinalu evropske lige prvakov, na sobotni tekmi 29. kroga nemškega prvenstva pa je slavil v Wolfsburgu s 3:2. Bavarska zasedba ima zdaj sedem točk prednosti pred drugouvrščenim Leipzigom, ki se je dan prej s Hoffenheimom razšel brez golov.

Po koncu tekme v Wolfsburgu je za pravi preplah v taboru nemškega nogometnega velikana poskrbel trener Hansi Flick, ki je v pogovoru za televizijsko postajo Sky dejal, da bo po koncu sezone prekinil pogodbo z Bayernom.



Šestinpetdesetletni Nemec je svojo odločitev že sporočil vodilnim možem bavarskega kluba. V nogometnem zakulisju so že zakrožile govorice o njegovem domnevno slabem odnosu s športnim direktorjem Hasanom Salihamidžićem, predvsem pa o tem, da je eden najresnejših kandidatov za mesto selektorja nemške izbrane vrste. Dosedanji selektor elfa in v zadnjem času zelo kritiziran Joachim Löw bo ta položaj zapustil po koncu evropskega prvenstva med letošnjim 11. junijem in 11. julijem.

"To je dejstvo. Pomembno je, da je ekipa slišala to z moje strani. Prihodnost ni jasna. Nič se še nisem pogovarjal. Seveda je nemška reprezentanca ena od možnosti, ampak moram najprej o vsem dobro premisliti. Zadnji tedni niso bili prijetni," je po zadnji tekmi medijem dejal Flick, ki mu pogodba z Bayernom poteče leta 2023.

Značke: flick, bayern

Članki iz rubrike