zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 17.04.2021 12:47:43

Tako lahko samo ON! Jose Mourniho se je BRUTALNO odzval na KRITIKO in s to 'UBIL' enega NAJDRAŽJIH nogometašev na svetu!

Reuters
Jose Mourinho ni znan po taktnosti.

In tudi v zadnjem primeru je ni prav nič pokazal.

Namreč zelo zanimivo se je odzval na kritiko enega najdražjih igralcev na svetu, Paula Pogbaja. Ta je za Sky Sports razkril, da se s Portugalcem v času sodelovanja pri Manchester Unitedu nista razumela, čeprav tako ni bilo vedno. "Nekdaj sva imela dober odnos, to je bilo jasno vsem, potem pa se je nekega dne vse spremenilo. Naenkrat je vse postalo čudno in tega nikoli nisem mogel razumeti, zakaj je tako bilo. Ole Gunnar Solskjær je drugačen. On se nikoli ne bi obrnil proti igralcem. Nikoli ne bi igralca dal na stranski tir in se obnašal, kot da ne obstajal," je dejal Francoz.

Na Otoku se je ob teh besedah pošteno dvignil prah, svoj pogled na vse to, pa je moral seveda podati tudi trener Tottenhama, ki je hočeš nočeš hladnokrvno 'ubil' nekdanjega varovanca.

"Rad bi povedal le, da me to, kar ima povedati, prav nič ne zanima in me nikoli ne bi zanimalo. Dejansko mi je vseeno kaj govori," je na tiskovni konferenci v petek povedal Mourinho in s tem dal jasno vedeti, da Pogba zanj ne obstaja.

Značke: mourinho, pogba

Članki iz rubrike