benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
16 17.04.2021 06:50:11

KONEC LJUBEZNI!! Stankoviću ŠTETI DNEVI, trener Olimpije IZGUBIL ZAUPANJE, danes bo...

m24.si
Goran Stanković tik pred tem, da izgubi službo trenerja Olimpije?!

Čeravno je Olimpija tudi po petkovi tekmi Maribora v Kidričevem, kjer je bilo 0:0, zadržala prvo mesto na lestvici slovenske lige, in to z nastopom manj, je dogajanje v Ljubljani spet pestro. Kot v svoji sobotni izdaji poroča časnik EkipaSN, so – verjeli ali ne – šteti dnevi trenerju članske ekipe Goranu Stankoviću! Ta je zmaje prevzel pred natanko 97 dnevi. V tem času je dosegel štiri zmage in zabeležil še štiri remije. Porazi? Ni jih bilo! Kljub temu pa se mu trese stolček. In kot poroča edini slovenski športni časnik, ki se ob tem sklicuje na več zanesljivih virov, se Stanković dejansko bori za svojo službo.


"Kot smo izvedeli, je Milan Mandarić tisti, ki naj bi bil s Stankovićem ekstremno nezadovoljen. Do te mere, da Stankovićeva usoda ni le predmet pogovorov v ljubljanskem klubu, marveč je dejansko resno ogrožena. Celo tako zelo, da bi bilo že današnje gostovanje v Novi Gorici zanj lahko usodno," piše EkipaSN in glede naslednika Dina Skenderja dodaja: "V luči vsega zapisanega so pričakovanja pred današnjo tekmo med Gorico in Olimpijo kristalno jasna. Ljubljančani, ki bodo brez kaznovanih Uroša Koruna in Jana Andrejašiča, hkrati pa tudi brez poškodovanih Vitje Valenčiča in Anteja Ćorića, tako ali tako potrebujejo zmago v bitki za prvaka, Stanković pa več kot očitno tudi v bitki za svojo prihodnost. Olimpiji bi zadostovala že minimalna zmaga, za Stankovića pa bo neprimerno bolje, če bo hkrati izdatna in če bo za nameček posledica odlične predstave."

ZAKAJ NAJ BI MILAN MANDARIĆ IZGUBIL ZAUPANJE V GORANA STANKOVIĆA IN ZAKAJ SO TEMU DEJANSKO ŠTETI DNEVI V VLOGI TRENERJA OLIMPIJE, SI LAHKO PREBERETE TUDI V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE MED DRUGIM NA VOLJO NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike