Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.04.2021 11:24:17
Deli članek:

Je to ULTIMATIVNI znak, da ODHAJA? Real si že mane roke, Barca čaka, ostali VELIKANI v pripravljenosti!

Profimedia

Bo zapustil Pariz?

Kyliana Mbappeja se že več mesecev povezuje z odhodom iz PSG-ja, toda Parižani so svojega dragulja vsakič znova znali zadržati. A zdaj naj bi bil izjemni francoski napadalec vendarle tik pred odhodom. Kot poročajo francoski mediji, je Mbappe nezadovoljen s kritikami, s katerimi se mora soočati zaradi v tem trenutku malce bolj bledih predstav v reprezentančnem dresu. 

Na vprašanje o tem, ali bo poleti res zapustil Pariz in kakšna bo njegova prihodnost, je Mbappe zelo pomenljivo dejal: "Moja prihodnost? Najpomembneje je, da se človek v svojem okolju dobro počuti. Ko bom sprejel odločitev, boste to izvedeli vsi." In dodal: "Kritike so me pričele utrujati. Še posebej težko je, če igraš v domovini in pri tem v majici reprezentance daješ vse od sebe. Pride trenutek, ko se utrudiš od vsega." 

Francoski Parisien še poroča, da naj bi uprava PSG-ja počasi izgubljala potrpljenje z Mbappejem, s katerim se že več mesecev poskuša dogovoriti o podaljšanju sodelovanja, toda do podpisa nove pogodbe še ni prišlo. Ker Mbappeja pogodba s francoskim velikanom veže zgolj še do konca prihodnje sezone, se z vsakim dnevom, ki mine, Mbappejeva cena seveda manjša. Že zdaj številni pravijo, da PSG niti približno ne bo zaslužil z Mbappejem toliko, koliko bi si sam želel, njegova cena naj bi se poleti gibala med 120 in 150 milijoni evrov ... Real Madrid ne skriva navdušenja nad Francozom, njihovi najhujši rivali Barcelona bi si ga prav tako želeli, enako velja za angleške velikane Manchester City, Liverpool, Manchester United, Chelsea ...