franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
2 05.03.2021 18:16:15

SENZACIJA na pomolu: Loris Karius pred vrati evropskega VELIKANA!

Profimedia
Loris Karius je večini ljubiteljev nogometa v spominu ostal predvsem po tem, ko je pred skoraj tremi leti v finalu lige prvakov s katastrofalnima napakama Realu omogočil, da je premagal Liverpool in se veselil prestižne lovorike.

Po tistem je bil deležen glasnih kritik navijačev in na Anfieldu zanj ni bilo več prostora, redsi so ga najprej posodili Bešiktašu, kjer je preživel dve sezoni, v tej pa je posojen Unionu iz Berlina. Po koncu sezone bi se moral vrniti v Liverpool, s katerim ima pogodbo do januarja 2022, vendar se je njegova zgodba tam praktično že končala.

Zdaj pa iz Nemčije prihajajo skoraj neverjetne informacije, da si ga želijo v Bayernu. Bavarci naj bi ga vzeli za drugega golmana, da bi kril hrbet Manuelu Neuerju. Trenutna številka dve Alexander Nübel namreč želi, da bi ga Bayern nekam posodil, saj potrebuje minutažo. Preostala čuvaja mreže pa nista resna kandidata za to mesto.



Pri Liverpoolu Kariusu zagotovo ne bodo delali težav, tudi njegova cena bo temu primerna, tako da za Bayern ne bo prave ovire, da ga pripelje ...

V Unionu je Karius branil na petih tekmah, na štirih prvenstvenih in eni pokalni. Priložnost je dobil šele v zadnjem času, pri tem pa je treba povedati, da je v dvobojih z Borussio Mönchengladbach, Schalkejem, Freiburgom in Hoffenheimom prejel zgolj en zadetek.

Članki iz rubrike