nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

STA
STA
1 05.03.2021 14:29:23

Bayernu uspelo! Z enim največjih talentov svoje generacije podpisal pogodbo do leta 2026

Reuters
Bavarski nogometni velikan Bayern je sporočil, da je sklenil prvo profesionalno pogodbo z mladim talentom Jamalom Musialo. Po novem bo mladi angleški nogometaš nemških korenin pri bavarski ekipi do leta 2026.

V zadnjem mesecu se je Musiala, ki velja za enega največjih talentov svoje generacije, povsem navezal na Nemčijo. Potem ko je v zadnjih sezonah nastopal za mlado angleško reprezentanco, se je namreč februarja odločil, da bo v članski selekciji igral za Nemčijo.

Selektor nemškega elfa Joachim Löw ga bo najverjetneje povabil v izbrano člansko vrsto že na naslednji kvalifikacijski akciji konec meseca.



Musiala, ki je nedavno dopolnil 18 let, je sicer rojen v Nemčiji, v Angliji pa je živel od sedmega leta. K Bayernu je iz Chelseajeve mladinske ekipe prišel leta 2019, zelo hitro pa se je uveljavil tudi v prvi postavi Bayerna, kjer ima že 27 nastopov, dosegel je tudi že prvi gol v ligi prvakov.

"Vesel sem, da sem sklenil prvo profesionalno pogodbo. Igram za najboljšo ekipo na svetu in vsak dan se lahko veliko naučim od soigralcev. Rad bi še napredoval in z Bayernom osvajal lovorike ter postal njegov pomemben člen," je ob sklenitvi pogodbe dejal Musiala.

Značke: nogomet, nemčija

Članki iz rubrike