blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

nogomet slovenija - srbija Ekipa24.si

Dan D za Slovence! V Kölnu obračun z Anglijo za ...

Kaj nam je želela sporočiti? Odkrito.si

Nova teorija zarote! Kate nam želi sporočiti, da...

koln nogomet siddharta euro 24 mm Ekipa24.si

Kakšna norišnica! Nepozabni prizori s koncerta ...

nu
nu
5 11.02.2021 11:46:19

Messiju je spet počil film: bi moral biti za ta pretepaški vložek izključen?! (video)

Profimedia
Španski nogometni velikan Barcelona je v polfinalu španskega nogometnega pokala Copa del Rey naletel na nepričakovano oviro. Katalonci so v gosteh izgubili na prvi tekmi polfinala proti Sevilli, ki je bila boljša z 2:0.

Šestindvajsetkratni zmagovalec španskega nogometnega prvenstva Barcelona, ki ima v svojih vitrinah rekordnih 30 pokalnih lovorik, je bil na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan povsem nebogljen proti Sevilli. Za domače sta zadela Jules Kounde v 25. in v 85. minuti Ivan Rakitić, nekdanji igralec Barcelone. Čeprav je Sevilli priigral neulovljivo prednost, Rakitić svojega zadetka, ki ga je sodnik najprej razveljavil zaradi domnevnega prepovedanega položaja, ni praznoval.

Spet pa se je v središču dogajanja znašel Lionel Messi. A zaradi nepravih razlogov. Po tem, ko je nedolgo tega dobil svoj prvi rdeči karton v dresu Barcelone na tekmi z Athleticom, mu je zdaj med tekmo spet počil film. Mnogi so prepričani, da bi moral biti Messi kaznovan po tem, ko je želel fizično obračunati z Joanom Jordanom. Ta ga je najprej zaustavil s prekrškom, Messi pa je želel hitro nadaljevati in mu vzeti žogo. Prišlo je do prerivanja, Jordan pa je dejal, da ga je Messi udaril v obraz. No, na koncu je bil z rumenim kartonom kaznovan član Seville.

Povratna tekma bo 3. marca na kultnem stadionu Camp Nou. V četrtek se bosta v prvi tekmi polfinala kraljevega pokala udarili še zasedbi Athletic Bilbaa in Levanteja. 

Članki iz rubrike