Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.02.2021 11:53:46
Deli članek:

V OBRAZ Madridčanom! Velika želja Reala šokirala z besedami, tega si zagotovo niso želeli slišati

Profimedia

Besede, ki si jih pri Realu niso želeli slišati.

Kylian Mbappe je star komaj 22 let, pa že nekaj let velja za enega najboljših nogometašev današnjega časa. Zvezdnik PSG-ja je že nekajkrat navdušil javnost, ne nazadnje tudi v nedeljo, ko je na tekmi francoske lige proti Marseillu dosegel prvi zadetek in tako pomagal svoji ekipi do zmage nad velikimi rivali.

Ni skrivnost, da se za Mbappeja močno zanimajo tudi pri madridskem velikanu Realu. Cena zagotovo ne bo nizka, vse pa bo seveda odvisno od francoskega napadalca, če si bo ta sploh želel zapustiti Pariz. Zdi se, da Madridčane čakajo naporna pogajanja, leto in pol pred koncem pogodbe Mbappeja in PSG-ja pa je Francoz spregovoril na način, ki si ga v Madridu zagotovo niso želeli slišati.

"Neverjetno, da sem odigral že 150 tekem v tako velikem klubu, kot je PSG. Zelo sem ponosen in pričakujem, da bom tukaj odigral še veliko tekem," je dejal Mbappe in pošteno razburkal nogometno javnost. Ali to pomeni, da se bo Real obrisal pod nosom? Vsekakor hud udarec za Madridčane, ki potrebujejo zvezdniško okrepitev in igralca, ki bi med tekmeci sejal strah in trepet. Po odhodu Cristiana Ronalda ga neuspešno iščejo.