Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.02.2021 09:11:51
Deli članek:

NAJVEČJA NAPAKA Barcelone! Ste videli, kaj Suarez počne v Madridu? To je NOROST! (video)

Profimedia

Nogometaši madridskega Atletica so na zadnji tekmi 22. kroga španskega prvenstva na stadionu Wanda Metropolitano igrali neodločeno s Celto iz Viga 2:2 (1:1). Ekipa slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka ima ob tekmi manj še naprej osem točk prednosti pred najbližjima zasledovalcema iz Barcelone in madridskega Reala.

Izbranci argentinskega strokovnjaka Diega Simeoneja so v 13. minuti prejeli enajsti gol v "la ligi", potem ko je Oblaka ukanil Santi Mina. V nadaljevanju je kazalo, da bodo dosegli deveto zmago v nizu. Izenačujoči zadetek je v izdihljajih prvega polčasa dosegel urugvajski napadalec Luis Suarez. Isti igralec je v 50. minuti po podaji Renana Lodija povišal na 2:1, zmago pa jim je v 89. minuti izmaknil Facundo Ferreyra. Suarez (16) je prvi strelec španske lige, drugi na lestvici najboljših strelcev pa je Barcelonin zvezdnik Lionel Messi (13).

Colchonerosi imajo še naprej osem točk naskoka pred tekmeci iz Madrida in Barcelone, ki so v tem krogu z manjšimi težavami strli odpor svojih tekmecev. Real je v soboto v gosteh ukanil zadnjeuvrščeno Huesco z 2:1, Barcelona pa je v nedeljo v Sevilli premagala Betis s 3:2.

Atletico bo v prihodnjem krogu gostoval v Granadi, Real bo gostil Getafe, Barcelona pa Alaves.