Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Sabina Njena.si

Igralec in fotograf, ki je osvojil srce Sabine ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

rb
rb
0 29.01.2021 11:32:08

V Sloveniji na KLOPI in DODATNEM IZOBRAŽEVANJU, zdaj so zanju odšteli ŠTIRI MILIJONE evrov

Reuters
Klub Simona Rožmana si je zagotovil finančno stabilnost.

Tudi uradno je sklenjen naslednji velik posel med Rijeko in Dinamom. Med Damirjem Miškovićem in Zdravkom Mamićem, ki ima tudi v izgnanstvu v Bosni in Hercegovini v Maksimirju še naprej glavno besedo. Nič se ne more in ne sme zgoditi brez njegove vednosti, zdaj je alfa in omega modrih povlekel naslednjo odmevno potezo. Ekipo je okrepil z dvema nadvse obetavnima mladeničema z Rujevice in svojim prijateljem na Kvarnerju zagotovil prepotrebno finančno stabilnost.

Nova člana modrih sta postala 22-letni vratar Ivan Nevistić in 21-letni levi bočni branilec Daniel Štefulj, a bosta do konca sezona vendarle ostala v zasedbi Simona Rožmana s statusom posojenih igralcev serijskih hrvaških prvakov. In verjeli ali ne, naj bi Dinamo zanju odštel reci in piši kar štiri milijone evrov odškodnine, hkrati se bodo iz prestolnice na Reko preselili še trije igralci. Roko Jurišić je to že storil, poleti bosta še dva, v posel bi utegnil biti vpleten tudi nekdanji krilni napadalec Olimpije Luka Menalo.
Tako visoko nadomestilo je za hrvaške razmere prav gotovo astronomsko, ob tem pa je zanimivo, da gre za dvojec, ki je bil v sezoni 2018/19 tudi del slovenske scene. Ivan Nevistić, ki bo nasledil Dominika Livakovića, se je mudil v Fazaneriji, a kot posojen igralec Rijeke zgolj krajši čas in brez priložnosti, da pokaže svoje sposobnosti. V prvenstvenih preizkušnjah je bil šestkrat na klopi, edini nastop je imel na pokalni preizkušnji v Rogaški Slatini. Toda ne zato, ker mu Sobočani niso zaupali, temveč so se črno-beli naposled odločili, da ne bodo pripravljali igralcev za druge klube, zato se poskušajo posodam v čim večji meri izogibati. In tako so nadarjenega čuvaja mreže vrnili na Rujevico ter podpisali pogodbo z Matkom Obradovićem.
Daniela Štefulja smo spoznali v dresu Krškega, kamor so ga Rečani prav tako poslali na 'dodatno izobraževanje', odigral je 29 tekem za točke in štiri pokalne dvoboje. In dejstvo je, da niti po naključju ni izstopal, ampak vmes je očitno zelo napredoval ...

Članki iz rubrike