Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 22.01.2021 18:28:27

Preračunljivi Avstrijec: Alaba je DOGOVORJEN z Realom, a si je – PREMISLIL?!

David Alaba
Reuters
Bayern je svojemu dolgoletnemu članu Davidu Alabi ponudil bogato pogodbo, ki pa je avstrijski reprezentant ni želel sprejeti.

Odločil se je srečo poiskati drugje. Ker mu pogodba z bavarskim velikanom poteče poleti, se lahko že dogovarja za prestop.

Že od nekdaj naj bi si želel igrati v dresu Reala in informacije iz Španije pravijo, da se je z Madridčani ustno že dogovoril za sodelovanje. Na mizi naj bi imel štiriletno pogodbo, ki bi mu letno navrgla dobrih 12 milijonov evrov. Neto.



Toda do podpisa še ni prišlo, razlog za to pa naj bi bil prav Alaba, ki si je bojda premislil. Iz Španije prihajajo novice, da je 28-letnik prepričan, da Real ni več tako konkurenčen, kot je bil v prejšnjih letih. Zato naj bi z zanimanjem čakal, kaj se bo zgodilo na predsedniških volitvah v Barceloni. Če bi na njih zmagal Joan Laporta, pa bi verjetno celo odšel v Katalonijo, k Realovemu največjemu tekmecu.

A tudi to še ni vse, Alaba očitno lahko čaka do zadnjega, in šele čez nekaj časa sprejme odločitev o svojih prihodnosti. Na mizi ima namreč še kar nekaj ponudb, odkrito ga namreč snubijo Liverpool, Manchester City, Manchester United, PSG ...

Članki iz rubrike