petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

adam kromer Njena.si

Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

STA
STA
0 31.12.2020 15:58:01

Angleška liga ne razmišlja o premoru zaradi covida-19

Reuters
Vodstvo angleškega nogometnega prvenstva po večjem številu okužb z novim koronavirusom ne razmišlja o začasnem premoru tekmovanja, poroča nemška tiskovna agencija dpa. V zadnjih dneh sta bili zaradi okužb večjega števila igralcev prestavljeni dve tekmi; Everton - Manchester City in Tottenham - Fulham.

"Vodstvo tekmovanja se s svojimi deležniki ni pogovarjalo o kakršnemkoli premoru, niti tega ni med načrti za prihodnje obdobje," so zagotovili v izjavi za javnost.

"Liga zaupa v vzpostavljene zdravstvene protokole in verjame v organizacijo vseh načrtovanih tekem. Obenem imajo naši protokoli popolno podporo oblasti," so še dodali.



Prva prioriteta lige je še naprej zdravje vseh, ki delujejo v klubih, ti pa imajo popolno podporo tekmovanja, da to zagotovijo na primeren način.

V torek je bilo na zadnjem testiranju med 21. in 27. decembrom kar 18 igralcev in delavcev klubov okuženih z novim koronavirusom. Gre za rekordno število, odkar izvajajo tovrstna tedenska testiranja, opravili pa so 1479 testov. Vsi okuženi so že v desetdnevni samoizolaciji.

Članki iz rubrike