Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.12.2020 08:00:50
Deli članek:

Kaj mora POČETI?! Ronaldo razkril, kako zelo STROG je do svojega sina: Pritožuje se, da je voda mrzla ...

Cristiano Ronaldo je zelo strog do svojega najstarejšega sina.

Cristiano Ronaldo ima štiri otroke, najstarejši Cristiano Ronaldo mlajši pa je danes star 10 let. Nedvomno je podedoval očetove gene, tako kot njegov oče je tudi on član Juventusa, na treningih in tekmah pa že zdaj navdušuje nogometno javnost. Kaj pa pravi oče? 

Na podelitvi nagrad najboljšim nogometašem v zadnji sezoni so v Dubaju podelili tudi nagrado za najboljšega nogometaša zadnjega stoletja. Organizatorji so jo podelili Ronaldu, ta pa se je v govoru zahvalil za zaupanje, hkrati pa spregovoril o prihodnosti svojega sina. S tem je pošteno razburkal javnost, očitno je do svojega najstarejšega sina zelo strog.

Na vprašanje voditelja, ali ima Ronaldo mlajši vse potrebno, da bo nekega dne dosegel vrh, je Portugalec odgovoril: "Ne še. Včasih sem strog do njega, ker pije kokakolo in fanto. Včasih me razjezi oziroma se skregava, ko poje kakšen čips in ocvrto hrano, čeprav ve, da mi to ni všeč. Moramo biti močni," je uvodoma dejal Ronaldo in v nadaljevanju razkril, da zna biti nadvse strog oče. "Ima potencial. Je velik fant, hiter, dobro preigrava, ampak to ni nič. Vsakokrat mu povem, da je potrebnega veliko odrekanja in napornega dela. Doma ga včasih pošljem na tekalno stezo, nato pa v mrzlo vodo za regeneracijo. Takrat se pritožuje, da je voda mrzla. Razumem ga, star je šele deset let, ne bom ga silil, da bo nogometaš. Če me vprašate, ali si to želim, si želim, toda postal bo to, kar si bo sam želel."