Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.12.2020 12:55:20
Deli članek:

ZNOREL JE! Pep Guardiola si je privoščil sramoten izpad, 'napadel' je sodnika, ker je ta ... Ah, saj ne boste mogli verjeti! (video)

Pep Guardiola je na tekmi z West Bromom povsem ponorel.

Manchester City, ki ga vodi Pep Guardiola, je na torkovi tekmi z Wes Brom Albionom le remiziral, rezultat tekme pa je povsem zasenčilo dogajanje ob igrišču. V glavni vlogi se je namreč znašel trener sinje modrih, ki je sicer znan po svojem temperamentu, a mnogi menijo, da si je v tem primeru privoščil preveč. 

Rezultat tekme je bil 1:1 in jasno je, da je bil Guardiola nezadovoljen z rezultatom. Toda po mnenju mnogih je šel korak predaleč, ko je napadel četrtega sodnika. Ta je ob koncu tekme pokazal štiri minute dodatka, kar je bilo po mnenju Guardiole očitno premalo. Ob črti, ki označuje avt, je povsem ponorel. ''Rekel sem mu, da je štiri minute premalo. Gabriel Jesus je ležal na tleh tri minute, opravljenih je bilo šest menjav, vratar WBA pa je zadrževal žogo tako, da je vsakič, ko jo je poslal v igro, pridobil 30 sekund," je svoje 'norenje' pojasnil trener Cityja.