Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.12.2020 10:55:58
Deli članek:

NOR SCENARIJ! Iličić naj bi ostal brez svojega NAJLJUBŠEGA SOIGRALCA, dobil pa - SUPERZVEZDNIKA!

Reuters

Italijani poročajo o veliki izmenjavi.

Zdaj je že jasno, da želi kapetan Atalante in najljubši soigralec Josipa Iličića Alejandro Papu Gomez na vsak način zapustiti črno-modre, potem ko se je zapletel v bojda zelo hud spor z italijanskim trenerjem Gianom Pierom Gasperinijem. Gomez ima sicer z Atalanto podpisano veljavno pogodbo vse do poletja 2022, toda nizkorasli argentinski virtuoz naj bi želel italijanskega prvoligaša zapustiti že januarja. 

Zanimanje zanj so že pokazali nekateri azijski klubi in tudi klubi iz lige MLS, toda po poročanju italijanskih medijev naj bi si Papu Gomez želel ostati v serie A, po možnosti čim bližje Bergamu, kjer živi zadnjih šest let in kjer je postal prava legenda Atalante. Gomeza se je zato takoj začelo povezovati z obema milanskima velikanoma Milanom in Interjem, predvsem slednji pa naj bi bil zelo blizu podpisa pogodbe z Argentincem. 

Inter naj bi Atalanti predlagal zamenjavo nogometašev. Na San Siru bi se Gomez torej pridružil Samirju Handanoviću, medtem ko bi v Bergamo odšel nezadovoljni Christian Eriksen, ki je v Inter prišel kot velikanska okrepitev, kot eden najboljših igralcev angleške premier lige, kot čisto pravi superzvezdnik, vendar Antonio Conte nanj praktično ne računa. V igri je polletna zamenjava, ki bi dala dovolj manevrskega prostora obema kluboma za poletno odločitev o obeh nogometaših.