Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
55 30.11.2020 19:27:48

V GLAVO! Noro, česa so Čeferina obtožili vladni mediji. Njegov odgovor pa zapira vsa usta!

Bo na slovensko politično sceno vstopil predsednik Uefe Aleksander Čeferin?

Konec tedna bodo znani rezultati kongresa stranke DeSUS, na čelo katere se najverjetneje vrača Karl Erjavec, ki zna še kako razburkati koalicijo, kajti možno je, da bo Erjavec DeSUS odpeljal iz Janševe vlade, snovalci nove leve koalicije pa računajo, da bo nato sledil še SMC.

In prav glede treh poslancev SMC so se v strankarskih glasilih SDS pojavila namigovanja, da jih je k odhodu iz te koalicije nagovarjal kar predsednik Uefe Aleksander Čeferin, poroča portal 24ur.com.

Prav danes so predsedniki opozicijskega četvorčka sedeli s potencialnim mandatarskim kandidatom Jožetom P. Damijanom, govorili so o napovedanem sedmem protikoronskem paketu, in sicer za kaj se bodo zavzemali in kaj bodo poskušali z amandmaji popraviti.

Še vedno pa debatirajo tudi o razdelitvi ministrskih mest, če bi dejansko prišli do večine 46 glasov za konstruktivno nezaupnico in s tem menjavo vlade. In čeprav naj bi kar pogosto poskušali stopiti v stik s predsednikom Uefe Aleksandrom Čeferinom, da ga prosijo za nasvet, pomoč ali kaj podobnega, pa to očitno ne drži, poroča portal 24ur.com.

V strankarskih glasilih SDS se namreč slišijo govorice, da naj bi Čeferin KUL-u priskočil na pomoč in poklical tri poslance SMC. Tako Igor Zorčič kot Janja Sluga in Branislav Rajić pravijo, da jih nikoli ni klical, ostro se je na namigovanja odzval tudi sam Čeferin, ki je zapisal sledeče: "Načelno ne komentiram zapisov strankarskih aktivistov, a bom tokrat naredil izjemo. Ne poznam nikogar od treh poslancev, nikoli jih nisem srečal niti z njimi govoril po telefonu. Toliko o kredibilnosti vladajoče strukture."

Novice strankarskih glasil o tem je sicer po Twitterju delil tudi premier Janez Janša.

Članki iz rubrike