favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 30.11.2020 10:30:49

KAAAJ?! Noro, kaj je SODNIK NAPISAL kot razlago MESSIJEVEGA KARTONA ob poklonu Maradoni!

Matheu Lahoz je dvignil veliko prahu.

Sloviti španski sodnik je pokazal rumeni karton Lionelu Messiju, potem ko je argentinski zvezdnik Barcelone ob zmagi s 4:0 nad Osasuno dosegel sijajen zadetek in ga posvetil Diegu Maradoni. Messi je slekel dres Barcelone in imel pod njim oblečen dres s številko 10 moštva Newell's Old Boys, za katerega je igral kot otrok in pri katerem je eno sezono v devetdesetih letih igral tudi Maradona. Ob tej gesti je v skladu s pravili Messi dobil rumeni karton. 

Mnogi so pri tem Lahozu očitali, da ni pokazal niti kančka občutka ali zdrave pameti. No, niso pa vedeli, kaj naj si mislijo, ko so videli sodnikovo uradno razlago kartona. Medtem ko sodniki ob minuti in kartonu po navadi napišejo le kratek, suhoparen razlog v slogu 'nešportna poteza', se je Lahoz tokrat razpisal na dolgo in široko. Pri čemer so mnogi postali mnenja, da se je Lahoz na ta čudaški način poklonil tako Maradoni kot Messiju. 

"V 73. minuti je nogometaš s številko 10 Messi Cuccittini Lionel Andres prejel rumeni karton iz naslednjega razloga: pri proslavljanju zadetka si je slekel igralni dres in pokazal majico ekipe Newell's Old Boys iz sezone 1993/94 s številko 10 na hrbtu," je zapisal Lahoz in poskrbel, da so v anale tekem španske lige šle vse podrobnosti dejanja. Zaradi česar si je zloglasni sodnik prislužil kar nekaj občudovanja. Pa si mislite, kar si hočete ...         

Značke: lahoz, messi, maradona, karton

Članki iz rubrike