Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 22.11.2020 15:35:40

AUČ ... Udarec za udarcem, kopičijo se katastrofalne novice za BARCELONO

Reuters
Nad nogometni klub FC Barcelona so se zgrnili črni oblaki. Na sobotnem srečanju z Atletico Madridom sta se huje poškodovala dva ključna igralca. Gerard Pique bo zaradi poškodbe kolena z zelenic odsoten od tri do pet mesecev, Sergi Roberto, ki si je poškodoval stegensko mišico, pa bo počival dva meseca.

Pri Piqueju se je uresničil najhujši scenarij. Ob trku z nasprotnim igralcem si je poškodoval stransko in križno vez v desnem kolenu. Klub v sporočilu za javnost ni navedel časa rehabilitacije, saj je ta odvisen od tega, ali bo moral osrednji branilec na operacijo. Če bo tako, bo po mnenju zdravniške stroke odsoten pet mesecev, če operacija ne bo potrebna, pa bi se lahko na igrišča vrnil nekoliko prej.

Čas okrevanja pa je Barcelona sporočila za bočnega branilca Sergia Roberta. Zaradi poškodbe sprednje stegenske mišice bo manjkal dva meseca, je zapisal klub.


Trener Ronald Koeman se je znašel v hudi zagati, saj sta poškodovana še dva branilca. Ronald Araujo se je poškodoval konec oktobra in še ni pripravljen za igro, Samuel Umtiti pa ima še vedno težave s kolenom, ki se vlečejo že dlje časa. In da bi bila mera polna, si je ramo izpahnil še Ousmane Dembele. 

Barcelona je sinočnjo prvenstveno tekmo izgubila z 0:1 in ob izkupičku 3-2-3 zaseda šele enajsto mesto v španskem prvenstvu.

Članki iz rubrike