Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 22.11.2020 13:35:36

Klopp razveselil navijače, prvič je po KATASTROFI NEMČIJE javno spregovoril o prevzemu reprezentance!

Reuters
Nemška športna javnost si še ni opomogla od šoka, ki ga je povzročil polom nogometne reprezentance na tekmi lige narodov proti Španiji (0:6). Mediji tako že postavljajo novega selektorja elfa. Med najbolj zaželenimi je karizmatični trener Liverpoola Jürgen Klopp, ki pa se za zdaj ne vidi na tem položaju.

Klopp ni kategorično zavrnil možnosti, da bi lahko nekoč vodil nemško enajsterico, vendar pa zanesljivo ne v bližnji prihodnosti. "Mogoče nekoč v prihodnosti," je odgovoril Klopp na vprašanje pred nedeljsko tekmo angleške lige proti Leicester Cityju.

"Zdaj? Ne. Nimam časa, imam službo  mimogrede precej intenzivno službo," navaja nemška tiskovna agencija dpa besede nemškega stratega.



Za zdaj kaže, da selektorja Joachima Löwa škandalozna polomija ne bo odnesla s položaja. "Nisem prepričan, ali me je sploh kdo vprašal, če pa tega ne ve, imam službo v Liverpoolu," je dejal 53-letni Klopp, ki je do leta 2024 še vedno pogodbeno vezan z rdečimi in se na Anfieldu počuti zelo dobro.

"In četudi se bo vreme spet poslabšalo, mi je všeč," je dejal Klopp in pomiril navijače Liverpoola. "Tu sem odgovoren za marsikaj, zato ne bom kar tako pobegnil in se lotil novega izziva."

Članki iz rubrike