Razsvetljenje Dobra karma

Četudi ste živi, je vaša duhovna smrt morda že...

severina novinarska konferenca ljubljana Svet24.si

Je Severina spet zaljubljena? V igri tokrat mladi ...

krek zlatko3 Reporter.si

Zlatko spet razsajal: kot "novinar" na ulici lovil...

bojana beovic-STA Svet24.si

Sproščanje ukrepov? Slabo kaže. Predlagali bodo...

20181109-00896913 Necenzurirano

Resnica o Magni: vsa dvoličnost SDS in medijskih ...

golob1 Njena.si

Pisatelj Tadej Golob imel zlomljena vsa vratna ...

Lilija Mitiogu Njena.si

Ljubezen po domače: Kaj se po šovu dogaja z ...

nu
nu
0 21.11.2020 21:01:30

RAZUZDANA zabava za španska nogometna zvezdnika! Na POLICIJSKIH FOTOGRAFIJAH SO JU PREPOZNALI NAVIJAČI ...

Zaradi koronarazmer je družabno življenje seveda močno okrnjeno, vendar se nekateri ne pustijo motiti. Toda ko jih ujamejo ...

Vročo zabavo sta si privoščila igralca španskega prvoligaša Tenerife Alberto Jiménez in Javi Alonso. Obiskala sta nočni klub, kjer so bile tudi zelo ustrežljive hostese. Toda prišla je policija, ki je izvajala racijo zaradi kršenja protokola ob pandemiji, saj v klubu niso upoštevali določil zdravstvenega ministrstva. 

Ko so v klubu izvedeli, v kaj sta se zapletla njihova igralca, so sporočili, da so zoper igralca uvedli disciplinski postopek zaradi kršenja pravil, ki so jih med epidemijo sprejeli vsi klubi v la ligi.

Policija pa je potem sporočila, da niso bili kršeni samo protokoli glede covida-19, ampak še nekateri drugi, in da je bil ta klub že večkrat predmet obravnave zaradi različnih kršitev: deloval jebrez licence, v zaprtem notranjem prostoru so kadili, našli so droge, mnogo obiskovalcev ni nosilo zaščitnih mask ...

jimenez


Najprej klub ni vedel, da sta bila na vroči zabavi njihova nogometaša, toda ko je policija objavila fotografije, so navijači spoznali Jimeneza po njegovi tetovaži, čeprav je imel zamegljen obraz. Kasneje so prepoznali tudi Javija Alonsa.

Članki iz rubrike