zvezdana mlakar Dobra karma

Razkrita velika skrivnost Zvezdane Mlakar

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 30. novembra

karl erjavec pl1 Reporter.si

Rešitelj s političnega smetišča: Odpisani Karl...

Bojano Beović Svet24.si

Bojana Beović: "Rada bi se zbudila in rekla, da ...

20180521-00861791 Necenzurirano

Kaj je igra Karla Erjavca? In zakaj se Janša boji...

Andrej Težak - Tešky Njena.si

Nesreča: Tešky pristal na berglah

ljubezen-po-domače Njena.si

Ljubezen po domače: Jožica pred kamere s posebno...

nu
nu
0 21.11.2020 21:01:30

RAZUZDANA zabava za španska nogometna zvezdnika! Na POLICIJSKIH FOTOGRAFIJAH SO JU PREPOZNALI NAVIJAČI ...

Zaradi koronarazmer je družabno življenje seveda močno okrnjeno, vendar se nekateri ne pustijo motiti. Toda ko jih ujamejo ...

Vročo zabavo sta si privoščila igralca španskega prvoligaša Tenerife Alberto Jiménez in Javi Alonso. Obiskala sta nočni klub, kjer so bile tudi zelo ustrežljive hostese. Toda prišla je policija, ki je izvajala racijo zaradi kršenja protokola ob pandemiji, saj v klubu niso upoštevali določil zdravstvenega ministrstva. 

Ko so v klubu izvedeli, v kaj sta se zapletla njihova igralca, so sporočili, da so zoper igralca uvedli disciplinski postopek zaradi kršenja pravil, ki so jih med epidemijo sprejeli vsi klubi v la ligi.

Policija pa je potem sporočila, da niso bili kršeni samo protokoli glede covida-19, ampak še nekateri drugi, in da je bil ta klub že večkrat predmet obravnave zaradi različnih kršitev: deloval jebrez licence, v zaprtem notranjem prostoru so kadili, našli so droge, mnogo obiskovalcev ni nosilo zaščitnih mask ...

jimenez


Najprej klub ni vedel, da sta bila na vroči zabavi njihova nogometaša, toda ko je policija objavila fotografije, so navijači spoznali Jimeneza po njegovi tetovaži, čeprav je imel zamegljen obraz. Kasneje so prepoznali tudi Javija Alonsa.

Članki iz rubrike