Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.11.2020 19:19:59
Deli članek:

Saj ni res, pa je! NAJKRAJŠA tekma v ZGODOVINI tudi z bratom SRBSKEGA ZVEZDNIKA! Trajala je 5 sekund … (video)

Srbski nižjeligaš postavil novo mejo banalnosti.

V svetu nogometa se je zgodilo že marsikaj. In še več. Ne manjka niti najbolj neverjetnih stvari, v srbskem nižjeligaškem prvenstvu pa so vendarle dosegli novo stopnjo banalnosti.

Zgodilo se je v kolubarsko-mačvanski ligi, na tekmi 13. kroga med ekipama Vrelo Sport in Spartak iz Ljiga. Pisala se je zgodovina, bržčas je bil odigran najkrajši dvoboj vsej časov. Gostje so namreč na igrišče prišli zgolj s sedmimi igralci, toda sodnik je kljub temu označil začetek dvoboja, toda le pet sekund pozneje ga je bil prisiljen končati. Potem ko so krenili s sredine igrišča, je namreč eden od obrambnih igralcev Spartaka poslal dolgo podajo na nasprotno stran igrišča in nato negiben obležal na tleh. Menda poškodovan, pomoč zdravniške službe ni pomagala, bolečina v stegenski mišici je bila premočna. Bojda. Po pravilih lige mora imeti vsaka ekipa na igrišču najmanj sedem igralcev, a ker je gostov na ta način ostalo le šest, je bilo vsega konec.

Dogajanje je bilo komično, preizkušnja je bila registrirana z zmago domače zasedbe s 3:0, a bolj zadovoljni so bili njihovi tekmeci. S prevaro, ki jo je resda težko dokazati, so se izognili katastrofi in onemogočili gostiteljem, da bi si izdatno izboljšali razliko v golih.

V vasi Vrelo je sicer rojen tudi srbski zvezdnik Nemanja Matić, ki je pred kakšnim letom že dejal, da bi kariero rad končal v dresu kluba, iz katerega se je podal na nogometno pot. "Z bratom Urošem bova skupaj zaigrala za Vrelo. Takšen je najin dogovor," je sporočil igralec Manchester Uniteda, njegov brat je prav tako sodeloval v zgodovinskem dvoboju.