baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

melodije-morja-in-sonca Njena.si

Melodije morja in sonca: Zmagal fant s 'pitnim ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
6 02.11.2020 14:39:30

KAAAJ?! Setien Messiju POKAZAL VRATA, reakcija prvega zvezdnika Barcelone pa RAZKRILA VSE!

Reuters
Še en dokaz, da je bilo prejšnjemu trenerju Barcelone vse prej kot lahko.

Po zgodovinskem debaklu Barcelone v ligi prvakov, ko je morala proti Bayernu priznati premoč z 2:8, se je hitro poslovil trener Quique Setien. To niti ni bilo presenečenje, vseeno pa je bilo dogajanje v moštvu v zadnjih tednih precej nepričakovano.

Vzdušje v slačilnici je bilo katastrofalno, igralci so se obrnili proti trenerju, po poročanju španskih medijev pa je bil za vse skupaj kriv prvi zvezdnik katalonskega velikana Lionel Messi.



Nekaj tekem pred koncem španskega prvenstva je Barcelona gostovala pri Celti, kar je bila ena ključnih tekem v boju za naslov španskega prvaka, ki ga je kasneje sicer dobil Real. Barcelona je na tej tekmi zgolj remizirala (2:2), neuspeh pa je poskrbel za velik spor v ekipi. Setien je izgubil živce, se verbalno lotil igralcev, ki so čutili, da jih trener ne spoštuje dovolj. Kot poročajo Španci, se je takrat oglasil Messi in Setienu dejal, naj v prihodnje bolj pazi, kaj reče igralcem, ki so v preteklih sezonah osvojili vse, kar se je dalo.

To je še bolj razjezilo Setiena, ki je Messiju dejal: "Če ti kaj ni všeč, imaš tukaj vrata." Sledil je nenavaden odziv Argentinca, ki je obmolknil, trenerju se je zgolj nasmehnil in očitno dobro vedel, kaj bo sledilo. Kot še razkrivajo Španci, je bil to trenutek, ki je zapečatil usodo španskega stratega, visok poraz proti nemški ekipi pa je bil zgolj pika na i katastrofalnemu odnosu med trenerjem in igralci.

Značke: messi, barcelona, setien

Članki iz rubrike