IMG_20220902_093906 Svet24.si

Velovu za podkupovanje leto dni pogojnega zapora ...

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

andrej-hohlun, rusija, ukrajina Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožem, ki je v ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 02.11.2020 12:10:33

Kek brez zadržkov o ILIČIĆU V REPREZENTANCI in Atalanti: S svojim odnosom do Iličića je pokazala ...

Profimedia
V dresu slovenske reprezentance bomo po dolgem času videli Josipa Iličića, slovenski selektor pa je pojasnil, zakaj ga je uvrstil na seznam, čeprav še ni v dobri stari formi.

Pred slovensko izbrano vrsto je novembrska reprezentančna akcija, od 11. do 18. novembra bo odigrala tri tekme. Na seznamu reprezentantov se je po dolgem času znašel tudi najboljši slovenski nogometaš Josip Iličić, ki si je zaradi osebnih težav vzel nekaj mesecev počitka. V zadnjih tednih se je vrnil v dresu Atalante, po vse večji minutaži pa nanj tokrat računa tudi slovenski selektor Matjaž Kek.

"Prišli smo do tega, da smo zdaj tam, kjer smo si želeli biti. Na eni strani igralec, na drugi strani reprezentanca in konec koncev slovenska športna javnost. Z Jojotom sva se slišala, njegov odziv je potrditev tistega, kar sem vedel že dolgo časa. Reprezentanca mu je pomembna, ima odnos do nje in upam, da bo na svoj način na igrišču, kjer je zame najboljši, pomagal h kvalitetnejši igri reprezentance. To, da ima vse večjo minutažo, pomeni, da mu v klubu zaupajo. Bomo pa tesno sodelovali z Atalanto, kjer so s svojim odnosom med samim problemom in tudi zdaj pokazali svojo veličino in spoštovanje do Josipa Iličića," je na tiskovni konferenci pred naslednjimi tekmami o Iličiću dejal Kek.

Značke: kek, slovenija, iličić

Članki iz rubrike