franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 29.10.2020 13:39:58

Jasno in glasno sporočilo MURE velikim ŠTAJERSKIM RIVALOM: Mislim, da se je z novim trenerjem spremenila ...

Aleš Cipot
V Fazaneriji bo v četrtek ob 17.30 na sporedu obračun Mure in Maribora.

Gre za derbi trenutno drugo- in tretjeuvrščene ekipe državnega prvenstva in vedno zanimiv ter napet prekmursko-štajersko derbi. Mura je po izjemnem začetku nanizala dva zaporedna poraza, če k temu dodamo še senzacionalni izpad iz pokala, je jasno, da razmere v Prekmurju niso najbolj rožnate. 

O trenutnem stanju je za Ekipo SN spregovoril Nino Kouter in v štajerski del države poslal odmevno sporočilo: "Kristalno jasno je, da nas čaka izjemno zahtevna preizkušnja. Proti Mariboru je vedno tako, z novim trenerjem pa se je njegova podoba nekoliko spremenila. Tudi vijoličasti se še malce lovijo in gotovo se obeta izjemno zanimiv obračun. Seveda upam, da bomo zmagali in osvojili ves izkupiček. Igramo doma in jasno je, kakšni so naši nameni. Verjamem, da smo jih sposobni uresničiti," je odločen Nino Kouter.
Čeprav se Mura ubada z vsaj manjšo krizo in Maribor še vedno ni pravi, sta obe ekipi visoko na lestvici. Ali to razkriva njuno moč ali v prvi vrsti izenačenost lige? "Dejstvo je, da je liga zelo izenačena. Že dolgo ni bila tako. Vsak lahko premaga vsakega, vedno in povsod se je treba maksimalno potruditi; pred nobeno tekmo ne moreš niti pomisliti, da bi se je morda lahko lotil rutinsko."

Značke: mura, maribor

Članki iz rubrike