Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 27.10.2020 10:38:30

To morate deliti z VSEMI! Ste videli, kaj je veliki Manchester United naredil za SLOVENIJO? Pokažite vsem!

Nogometni klub Manchester United daroval slovenski dobrodelni organizaciji.

V teh težkih časih, katerih posledice zaradi trenutnih razmer čutijo predvsem najbolj ranljivi, je prav posebno potezo naredil angleški nogometni klubski velikan Manchester United. Obrnil se je namreč na vse uradne klube navijačev, tako imenovane fan klube, po svetu in jih prosili za pomoč pri iskanju dobrodelnih organizacij. Med njimi je bil tudi slovenski klub navijačev, kjer so se na pobudo seveda z veseljem odzvali.

Angleški nogometni klub je izbrani dobrodelni organizaciji avtomatsko namenil 500 britanskih funtov, klub navijačev iz posamezne države pa je imel nalogo, da zbere še dodatna sredstva v istem znesku. Če jim bi to uspelo, bi Manchester United svoj znesek še podvojil.



Slovenski klub navijačev Manchester United FC Slovenija je tako izbral projekt Botrstvo, ki deluje pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste, zbrani znesek pa jim je tudi uspelo zbrati. To pomeni, da so Botrstvu skupaj namenili kar 1.500 britanskih funtov oziroma da je končni znesek znašal okoli 1.800 evrov.

Nogometni klub je vsakemu klubu navijačev namenil tudi podpisani dres enega izmed svojih igralcev, ki ga je na podlagi žreba v Sloveniji prejel eden izmed sodelujočih posameznikov v dobrodelni akciji.

Članki iz rubrike