reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 27.10.2020 09:27:31

Nič mu ne MOREJO: 39-letni Ibrahimović prvi strelec SERIE A, kar je naredil Romi ... (video)

Reuters
Nogometaši Milana in Rome so končali 5. krog elitne italijanske lige. Rdeče-črni, ki so bili do zdaj še edini v ligi stoodstotni, so igrali 3:3.

Milan je tekmo odlično odprl in že v drugi minuti se je spet med strelce vpisal švedski zvezdnik Zlatan Ibrahimović. Na drugi strani je imela svojega aduta tudi Roma, Edin Džeko je izid, kljub temu da je bil Milan boljši tekmec v tem delu igre, poravnal v 14. minuti.

Podobno kot v prvem so tudi v drugem polčasu v drugi minuti spet zadeli rdeče-črni, med strelce se je vpisal Alexis Saelemaekers, v 72. minuti pa so Rimljani znova izenačili, Ismael Bennacer je zakrivil najstrožjo kazen, ki jo je unovčil Jordan Veretout.



Strel z bele pike so v 80. minuti imeli tudi domačini, zanesljiv izvajalec je bil Ibrahimović, ki je s šestimi zadetki tudi prvi strelec lige. A Roma se je tudi v tretje vrnila, Marash Kumbulla je namreč iz bližine izenačil v 84. minuti. Milan je ob koncu zapravil še dve lepi priložnosti za zmago, tako da je prvič končal brez polnega izkupička.

Milan, ki je sicer ob Sassuolu in Juventusu še neporažen, ima 13 točk, dve več od Napolija in Sassuola ter tri od Interja Samirja Handanovića, Roma pa je deveta z osmimi točkami. Pred njo so s točko več še Juventus, Atalanta Josipa Iličića in Sampdoria, Verona pa ima enak točkovni izkupiček kot rimska ekipa.

Značke: ibrahimović, milan

Članki iz rubrike