podgana Svet24.si

Foto: V konzervi rjavega fižola našel truplo ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 24.10.2020 08:06:26

Raiola ga NE DA Barceloni: Kar pozabite NANJ, šel bo v ... Pa saj NE BOSTE VERJELI!

Profimedia
Mino Raiola je zagotovo eden izmed najbolj znanih nogometnih menedžerjev.

Pod njegovim okriljem je nekaj zvezdnikov svetovnega kova, kot so Zlatan Ibrahimović, Erling Haaland, Paul Pogba, Matthijs de Ligt ... In še cel kup drugih nogometašev, ki nekaj pomenijo v nogometnem svetu.

No, Raiola v zadnjem prestopnem roku ni bil ravno dejaven, zato pa bo povsem drugače v letu 2021, ko bo na trgu nekaj njegovih najboljših igralcev, kot sta Haaland in Pogba, za katera vlada precej zanimanja.



Zelo vroč pa je še en mladenič, Mohamed Ihattaren je že nekaj časa na radarju Barcelone. Osemnajstletni vezist je član PSV-ja iz Eindhovna, za katerega je kljub rosnim letom zbral že 50 nastopov (sedem golov, devet podaj). Dobil je tudi že vabilo selektorja nizozemske članske izbrane vrste, a zanjo še ni zaigral, tako da ima še vedno možnost spremeniti nogometno državljanstvo, če bo to želel. Njegova druga možnost je namreč igranje za Maroko.

Sicer pa gre za zelo nadarjenega in tehnično izjemno podkovanega igralca z odličnim pregledom igre, ki mu poznavalci napovedujejo zelo lepo prihodnost. Ronald Koeman je predsedniku Barcelone Josepu Marii Bartomeuju že povedal marsikaj zanimivega o fantu, ki bi ga rad videl v ekipi, toda zdi se, da se to ne bo zgodilo. Pri španskem Don Balonu pravijo, da je najbližje njegovemu podpisu Bayer iz Leverkusna, kjer želijo zakrpati vrzel, ki je nastala po odhodu Kaia Havertza v Chelsea. Denar ne bi smel biti težava, pa tudi Ihattarenova odškodnina ni tako visoka, verjetno naj ne bi bila višja od 22 milijonov evrov.

Članki iz rubrike