evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 23.10.2020 21:05:39

Takšnih OBTOŽB na račun Guardiole pa še ne: Ko jo je OMENJAL, je uporabljal ZELO GRDE BESEDE!

Reuters
Hude obtožbe na račun Pepa Guardiole.

Na tekmi prvega kroga skupinskega dela lige prvakov med Manchester Cityjem in Portom sta se verbalno sporekla strateg sinjemodrih Pep Guardiola in trener portugalskega velikana Sergio Conceicao. Povod za prepir med trenerjema obeh moštev je bila dosojena enajstmetrovka za Manchester City. 

Po koncu dvoboja je Conceicao izrekel številne kritike na račun Guardiole. "Od Pepa se moram veliko naučiti. Recimo, kako pritiska na sodnike ali kako komunicira s tekmečevimi igralci in tekmečevo rezervno klopjo. On je fantastičen primer. Moram se naučiti. V primerjavi z njimi smo bili mi kot angeli," je obtožbe na račun Katalonca streljal nekdanji dolgoletni portugalski reprezentant. 

In nadaljeval v podobnem slogu: "Ko je Guardiola omenjal našo državo, je uporabljal zelo grde besede. Njegovo obnašanje je bilo izredno neprimerno. Neprimerno se je obnašala tudi rezervna klop Manchester Cityja, četudi smo mi tisti, ki bi se morali pritoževati, saj so sodniki oškodovali nas, ne njih. Moram se opravičiti sodnikom na Portugalskem. Če primerjam sodnike s tekme proti Manchester Cityju s sodniki na Portugalskem, lahko rečem, da bi se lahko mednarodniki sodniki veliko naučili od naših delivcev pravice. Sojenje je močno vplivalo na razplet tekme. Pred dosojeno enajstmetrovko za Manchester City bi morali imeti mi na voljo prosti strel, saj je bil storjen prekršek nad našim vratarjem." 

Članki iz rubrike