900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
4 19.10.2020 10:07:41

Prizor, ki je šokiral svet! Agüero med tekmo prijel sodnico ZA VRAT, javnost ogorčena, Guardiola pa ... (video)

Sergio Agüero je s svojo potezo dvignil ogromno prahu.

V derbiju zadnjega kroga angleške lige je Manchester City z 1:0 premagal Arsenal, po dvoboju pa se je na zvezdnika modrih vsul val obtožb in očitkov. Sergio Agüero je v enem trenutku protestiral pri stranski sodnici, a je pri tem naredil veliko napako. Prijel jo je za vrat, s čimer je po mnenju javnosti pokazal nespoštovanje do ženskega spola, na družbenih omrežjih pa dvignil ogromno prahu. 

Še najbolj ostra je bila članica ameriške ženske nogometne reprezentance Jimena Panduro, ki je o tem dogodku spregovorila brez dlake na jeziku, njene besede pa je delila tudi ameriška zvezdnica Alex Morgan. "Ponižujoče in nespoštljivo. Zadnji spodnji del vratu. Pogosti in neželeni dotiki. Zaradi tega se počutiš majhno in ranljivo, še posebej takrat, ko se te dotakne popoln neznanec. Kako zelo to sovražim," je zapisala Američanka ob fotografiji Agüera s stransko sodnico.

Po tekmi so novinarji za komentar o omenjenemu incidentu prosili tudi trenerja Cityja Pepa Guardilo, ki pa je svojemu varovancu stopil v bran. "Dajte no. Sergio je najlepša oseba, kar sem jih kadarkoli spoznal v življenju. O tem se ne bomo pogovarjali. Težave iščite drugje, tukaj ne," je bilo vse, kar je Guardiola želel povedati na to temo.

Značke: agüero, city

Članki iz rubrike